Share/Bookmark
Ma Piroska napja van | 2021. 01. 18.

Pedikűr

Margaret Dely
Gyógypedikűr
Időpont egyeztetés bejelentkezés alapján
Elérhetőség: 06/70-516-30-51

Sokan nem adnak lábuk ápolására, pedig egész életünkön keresztül hordozza testünket. A lábunk is megérdemli a kényeztetést az oda figyelést, és egy kis gondoskodással sok kellemetlenségtől szabadíthatjuk meg lábainkat. Szertnénk egy-két hasznos jótanácsal ellátni önöket az otthoni lábápolással kapcsolatosan,hogyan is kényeztesse lábát egy fáradt nap után.

-Helyezzük lábunkat egy kellemesen meleg vízbe amibe tegyünk lábsót /15-20p/.
-Habkővel dörzsöljük át a talpat,és a sarkat ezzel a művelettel távolítjuk el az elhalt szaruréteget.
-Gyengéden masszírozzuk be a lábat az arra megfelelő krémmel /szarvasfagyú, lábbalzsam/.

Szeretnénk egy pár mondatban bemutatni a gyógy pedikűrt kinek is ajánlott. Mindazok számára akik valamilyen lábproblémákkal küszködnek például benőtt köröm,gombásköröm,tyúkszem,amputált láb.

Benőtt köröm: kialakulhat helytelen vágás, szűk cipő, illetve sportoláskor, ütések, nyomások következtében.

Gombásköröm: Nagyon gyakori jelenség,általában fürdő helyeken kapják el,de okozhatják sérülések is. A köröm megvastagszik ketté válik,morzsolódik,gyakran kellemetlen szagu.Az ilyen jellegű körmöket megfelelően kell fertőtleníteni és ápolni. Ha körmöket nem kezeljük megfelelően gyakran átfertőződhetnek a másik körömre is. Forduljon segítségért szakemberhez!

Körömgomba kezelése lágylézer terápiával: A gombás körmöt letísztítjuk ,majd megkezeljük hetente egy alkalommal !Ha köröm gomba már régóta fenn áll akkor heti két alkalom javasolt ! A tapasztalat makacs köröm gomba esetében 7-8 alkalom szükséges,plusz otthoni ápolás amit személyes megbeszélésen alapul! Ha a gomba még nem elterjedt akkor két alkalommal megszüntethető !

Tyúkszem: Zárt szoros szűk cipő okozza,de előfordulhat deformált lábakon is. A lábujjak folyamatos nyomásnak vannak kitéve,ezáltal felületükön,vagy a lábujjak között börkeményedés alakul ki.Ha nincs eltávolítva akkor fájdalmas tud lenni,gyakran gyulladást okoz.

© Készítette Logintrade Kft. | Weblapkészítés-Honlapkészítés |