Share/Bookmark
Ma Piroska napja van | 2021. 01. 18.

Testkezelések

Margaret Dely
Időpont egyeztetés bejelentkezés alapján
Elérhetőség: 06/70-516-30-51

Testkezelés árlista megtekintése

Oxigén terápia

A speciálisan konstruált készülék a rendelkezésünkre álló levegőt megtisztítja és oxigén tartalmát ionizálja. Ezt a biológiailag nagyértékű oxigént a vendég közvetlenül lélegzi be. Az oxigén feltöltése negatív ionokkal lehetővé teszi a táplálék jobb felhasználását, fokozza az anyagcserét ezzel egyidejűleg salaktalanítás történik, mely a sejtek regenerációját eredményezi. A kozmetikai kezelések alatt vagy a Body Wrapping (testtekercselés) időtartama alatt kiválóan alkalmazható. Hatással van a cellulit problémákra, testsúlyszabályozásra, visszérre, stresszmentesítésre, teljesítmény növelésre, az egész szervezet vitalizálásának fokozására. A készülék kiváló eredményei miatt az egészségügyben is alkalmazható.

Gépi fogyasztás (elektroterápia)

Lehetővé teszi a kritikus testtájak (has, csípő, fenék, comb) célzott fogyasztását, emellett kiváló fájdalomcsillapításra, izommerevségre, izomzaterősítésre, masszírozásra és méregtelenítésre.
Működése: 8 elektródapárt helyezzünk fel azokra a részekre ahol szeretnénk elérni a fogyást. A kezelési területekre közvetlenül elektromos árammal hatunk, amelynek intenzitását fokozatosan szabályozzuk.
Hatása: fokozza az izomtónust, fellazítja és megszünteti a zsírlerakódásokat, javítja a bőr vérellátását. Kiválóan alkalmas narancsbőr eltüntetésére.

Ultrahangos zsírtörés

A makacs zsírpárnák eltüntetésére, cellulit kezelésére alkalmas.
Működése: az ultrahangot nem csak kozmetikai kezelésekre, hanem terápiás célokra is használják a gyógyászatban. Az ultrahangos készülékfej mozgatásával kezeljük a testfelületet, a kezelés fájdalommentes.
Hatása: javítja a sejtek anyagcseréjét, megfelelő hatóanyagok alkalmazásával, felgyorsul a nyirokáramlás, valamint a sejtanyagcsere, ezáltal a kritikus helyeken felhalmozott zsírlerakódások fokozatosan a kúra végezetével megszűnnek. A fogyás nem kilókban, hanem cm-ben mérhető, már 1 hét után.
Nem alkalmazható: terhesség, lázas állapot, vízszeres láb, daganatos betegség, menstruáció alatt.

Gépi nyirokmasszázs

Cellulit kezelésére, rossz nyirokkeringés helyreállítására, laza kötőszövetű bőr helyreállítására.
Működése: a testre mandzsettákat erősítünk, úgynevezett handázsokat, amelyek kapcsolódnak az alapgéphez, majd a gép levegőt pumpál a mandzsettákba. A lábfejtől kiindulva enyhe ritmikus nyomáshullámok keletkeznek, amelyek végig áramlanak egészen a csípőig. A hullámok periodikusan követik egymást.
Hatása: lábak könnyebbek lesznek, a puffadás eltűnik, csökken a test körfogata, narancsbőr kezd eltűnni, nyirokkeringés javul, a bőr feszesebb lesz. 12 alkalom javasolt. A kezelést kiegészíthető hasi nyirokmasszázzsal is. Ezt a kezelést azoknak ajánljuk, akiknek a hasuk megereszkedett vagy hirtelen fogyás következtében megereszkedett a bőrük, hasuk. Szülés után nagyon jól alkalmazható a has helyreállítására. Kombinálhatjuk ezt a kezelést elektroterápiával is. A has kezelésére 10 – 20 alkalom szükséges, ez függ nemtől és kortól is bőrszerkezettől is. A kezelések ideje alatt sok folyadékot kell fogyasztani!

Testtekercselés

A testtekercselést a cellulit kezelésére és bőrfeszesítésre alkalmazzuk.
Működése: a testet egy speciális krémmel kenjük be amely fokozza nyirokkeringést, ezután egy környezet barát rugalmas fóliával tekerjük be a teste, a bokától kiindulva a nyirokkeringést követve úgy, hogy nyomást gyakorlunk különböző testrészekre, és így haladunk fel egészen hónaljig és így 40 – 50 percet pihen a vendég.
Hatása: méregtelenít, a salak anyag a nyirokrendszeren keresztül távozik. 10 – 12 alkalom után jelentős kerületcsökkenést érhetünk el. A kúra alatt fontos a folyadék fogyasztása! Hatékonyság eléréséhez 10 – 12 alkalom szükséges. A kezelés hatásossága fokozható megfelelő táplálkozással, méregtelenítő diétával.
Kezelés: heti 3 alkalommal 45 perc. Mellette napi 2,5 l folyadék fogyasztása szükséges. Kombináltan is használhatjuk a mély-meleg terápiával. A kezelések eredményeinek könnyebb megtartásáért illetve szinten tartásáért otthoni krémet ajánlunk.
Nem vehető igénybe a kezelés: terhesség esetén, gyulladás. Láz, pacemeher, visszeres láb, menstruációs időszakban, visszérgyulladás, keringési rendellenesség, veseelégtelenség esetén

© Készítette Logintrade Kft. | Weblapkészítés-Honlapkészítés |